in80reizen.nl

Met de auto

Een essentieel onderwerp: Auto huren Curacao

autohurencuracaoVoorheen gingen veel ouderen uit Nederland met name naar zonnige locaties in Europa om te overwinteren. Spanje is hierbij absoluut het populairst, gevolgd door Portugal. Deze plekken zijn makkelijk te bereiken, zonder lange reistijden en zijn goed ontwikkelt. Ook Italiƫ, Griekenland en Turkije worden steeds populairder als locatie voor ouderen om te gaan overwinteren. Deze landen zijn vaak nog goedkoper dan Spanje en Portugal, waardoor een overwintering voor veel ouderen opeens erg betaalbaar worden. Griekenland en Turkije zijn echter wel wat verder weg. De reistijd kan voor veel ouderen een klein obstakel vormen, waardoor ze toch liever lekker naar Spanje gaan.

Bovendien zijn er ook ouderen die graag met hun caravan gaan overwinteren, omdat ze hiermee aanzienlijk wat kosten kunnen besparen. Een winterplek voor de caravan in Zuid-Spanje is namelijk een stuk goedkoper dan het huren van een appartement. Bijna alle ouderen hebben nog gewoon woonkosten in Nederland, omdat ze in Nederland nog een huurhuis of koophuis hebben. Door goedkopere opties te kiezen, wordt een overwintering veel betaalbaarder voor deze mensen en geeft hen dit de financiƫle vrijheid om een paar keer per week lekker uit eten te gaan.

De overwinter-bestemmingen hebben zich recent nog meer uitgebreid naar de Nederlandse overzeese gebieden: Curacao, Sint-Maarten, Aruba en Bonaire. Natuurlijk zijn er ook nog de eilanden Saba en Sint-Eustatius, maar deze zijn erg klein en afgelegen en daardoor minder populair onder overwinterende ouders.

Bij In 80 Reizen hebben wij ons perspectief daarom ook verbreed naar deze nieuwe bestemmingen om voor ouderen heerlijk te overwinteren. De reiskosten zijn hier hoger, maar het lokale klimaat, de hagelwitte stranden, felblauwe zee en de lokale cultuur zijn fantastisch. Het is heerlijk om hier een tweede huisje te hebben. Door de groeiende populariteit van deze eilanden als plek om te overwinteren onder Nederlandse ouderen, wijden wij een aantal tips aan specifiek deze locaties.

Auto huren Curacao

In Europa gaan veel ouderen elk jaar per auto naar hun overwinteringslocatie. Hiermee besparen ze niet zozeer geld voor een vliegticket, want de reiskosten per auto zijn ook hoog. Denk bijvoorbeeld aan benzinekosten en de kosten om te overnachten. Per auto kunnen veel ouderen echter veel meer spullen meenemen naar hun overwinteringsplek. Bovendien voelen ze zich veel vrijer doordat ze meteen beschikken over hun eigen auto, in plaats van het sjouwen met hun spullen per bus of taxi vanaf het vliegveld.

autohurencuracaoDe overzeese gebieden van Nederland kunnen echter niet worden bereikt per auto. Het is dus noodzakelijk om de spullen per vliegtuig mee te nemen. Maar nog belangrijker: een auto is op al deze eilanden essentieel. Wij raden iedereen aan om meteen een auto te huren op het vliegtuig bij Auto Huren Curacao. Dit is een betrouwbaar autoverhuurbedrijf. U kunt ze vinden via directautohurencuracao.nl. Bij Auto Huren Curacao heeft een goede prijs. Bovendien kan Auto Huren Curacao u korting geven op het huren van een auto voor met een lange termijn.

Al meteen op het vliegveld kunt u zich melden bij de balie van Auto Huren Curacao. Een medewerker zal u verder helpen en u begeleiden naar uw tijdelijke auto. Wij kunnen uit ervaring Auto Huren Curacao zeer aanraden.